Laste Ned Musikk: Topp Tips Og Nyttige Råd

For å mestre temaet for nedlasting av musikk, må man gjøre sine undersøkelser. Når du har snublet over denne artikkelen, søker du tydeligvis ny informasjon om emnet. Du vil finne de nyttige tipsene nedenfor er en mengde gode ideer du kan begynne å bruke med en gang, så sjekk dem ut.

En billig måte å laste ned musikk på er å følge feeder fra populære nedlastingssider for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlastinger av musikk tilgjengelig hver dag. Bare søk etter «gratis musikk» – og en liste over gratis sanger og album vil bli oppført for deg å laste ned.

Husk alltid musikken som allerede er i samlingen din når du laster ned nye sanger. Du vil ikke kjøpe det samme to ganger! Bare sjekk historikken din på nettstedene du kjøper fra.

Ta deg tid til å lage en fullstendig sikkerhetskopi av alle sangene på datamaskinen din. Å lage det sangbiblioteket tar tid og mye penger. Det ville være forferdelig hvis du mistet dem alle. Du bruker kanskje en populær og pålitelig musikklient, men feil kan og skjer. Bruk en ekstern stasjon eller online lagring for å sikkerhetskopiere musikken din.

Hvis du finner ut at du laster ned mye musikk, vil du kanskje vurdere en musikkabonnementstjeneste. Rdio eller Spotify gir deg ubegrenset tilgang til en månedlig avgift. Brukere kan også laste ned sanger også. Det er en flott måte å øke musikksamlingen din på en rimelig måte.

Før du laster ned musikk på et nytt nettsted, må du lese anmeldelser på dette nettstedet for å unngå nedlasting av et virus. Les anmeldelser som snakker om skadelig programvare eller virus. Hvis det er noen anmeldelser som indikerer at nettstedet har skadelige filer, bør du unngå det. Selv om det ikke er noen dårlige anmeldelser, bør du likevel være forsiktig.

Se nøye på filstørrelsene på nedlastningene dine. En normal musikknedlasting vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fiskete ved filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet den var.

Forsikre deg om at MP3-spilleren din er helt kompatibel med musikken du laster ned. Ulike nettsteder tilbyr nedlastinger i forskjellige formater, og hvis nettstedet du henvender deg til for musikken din har et annet format enn MP3-spilleren bruker, kan det føre til problemer. For å unngå kostbare og tidkrevende problemer, sjekk før du laster ned.

Hvis pengene er stramme, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com i stedet for å kjøpe et digitalt spor til 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av favorittene dine for bare noen få dollar. Så når du får det, brenner du sangene fra CD-en for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Du har kommet til bunns i denne artikkelen, så hjernen din er full av flotte nye musikknedlastingsideer. Ta dem og bruk dem slik at du kan få sangene du ønsker å ha. Det neste trinnet er å lene deg tilbake og nyte mens de spiller på enheten din.