Vet Om Nedlasting Av Musikk

Når det gjelder å få all din favorittmusikk, slår ingenting ned å laste den ned fra nettsteder på Internett. Ved å gjøre dette kan du glede deg over alle hits fra de mest kjente artistene og litt uklar musikk også. Hvis du er fersk med å laste ned musikk , er det noen gode tips som kommer i gang.

Hvis du er på Internett på jakt etter gratis nedlastning av musikk, må du være ekstremt forsiktig. Å laste ned musikk uten å betale er ulovlig og straffes ved lov. En annen grunn til at du vil unngå dette er fordi hackere bruker musikknedlastinger som en måte å sende virus til datamaskinen din.

Ta en titt på iTunes for musikknedlastinger. Ikke bare er det enkelt å finne musikken du ønsker, det er enkelt å laste ned og overføre musikken til en iPod eller iPhone. Når du kjøper musikk fra iTunes, får du vanligvis rimelige priser.

En flott nedlasting av musikk du bør vurdere er Amazon MP3-nedlasteren. Du kan kjøpe musikknedlastinger på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Get mp3» på en sang du ønsker å laste ned, og hvis nedlastingsprogrammet ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste den ned. Deretter åpnes det i programmet på systemet ditt som åpner mP3s.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som nedlasting av musikk. Ved å laste den ned, kan det hende at du setter datamaskinen din i fare for virus, og truer din personlige informasjon i fare.

Husk hvilken musikk du eier allerede når du leter etter ny musikk å laste ned. Ikke kast bort penger på å kjøpe sanger to ganger! Vanligvis lar de fleste nettsteder deg sjekke kjøpshistorikken din.

Før du åpner en musikkfil, må du se på størrelsen på filen. Det er altfor enkelt å laste ned noe uventet. Dette kan være veldig farlig for datamaskinen din. Forsikre deg om at filen er den størrelsen du forventer at den skal være. Slett alle filer som er større eller mindre enn forventet.

Før du laster ned musikk på et nytt nettsted, må du lese anmeldelser på dette nettstedet for å unngå nedlasting av et virus. Les anmeldelser som snakker om skadelig programvare eller virus. Hvis det er noen anmeldelser som indikerer at nettstedet har skadelige filer, bør du unngå det. Selv om det ikke er noen dårlige anmeldelser, bør du likevel være forsiktig.

Hvis pengene er stramme, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com i stedet for å kjøpe et digitalt spor til 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av favorittene dine for bare noen få dollar. Så når du får det, brenner du sangene fra CD-en for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Nedlasting av musikk er en morsom måte å finne de nyeste hits fra populære artister og fantastisk musikk fra mindre kjente band også. Hvis du er ny på denne veien med å finne alle favorittlåtene dine, vil tipsene du har lest deg absolutt hjelpe deg. Les dem igjen, og ta deg tid til å søke på nettet for å finne all favorittmusikken og bandene dine.